Utelešanje arhetipov

24 - 26 Januar 2020 - Zenja

7 - 9 Februar 2020 - Ljubljana (Waldorfska šola)

20 - 22 Maj 2020- Veduna Retreats

Trening arhetipske ekspresije in dinamike

Body-mind raziskovalna delavnica za kreativne podjetnike, umetnike, ustvarjalce, alternativne terapevte, psihologe in raziskovalce gibanja, ki iščejo samorealizacijo z izražanjem preko dinamike arhetipov, glasbe in plesa.

Predhodna prijava obvezna. Potrebuješ udobno oblačilo, boso nogo in plastenko vode.

Ob prijavi napiši kdo si, koliko si star(a), zakaj te utelešanje arhetipov zanima in kakšna so tvoja pričakovanja (kaj želiš dobiti, spoznati, se naučiti).Ob prijavi napiši tudi natančno uro, datum, letnico in kraj rojstva.


3 DNEVNA DELAVNICA NA KAIROS NIVOJU ZAVEDANJA

Kairos stopnja zavedanja, vas popelje na pot odkrivanja uvidov v najbolj aktualne izzive s katerimi se soočate ta trenutek. Prihajate s posebnim namenom v katerega želite pridobiti intuitivni vpogled preko raziskovanja arhetipov skozi gibanje in ples.

To je tudi odlična priložnost, da preizkusite, kako delo z arhetipi in gibanjem vpliva na vas in če vam ta način izražanja ustreza in lajša pot k vašem samouresničenju.

Učenje in raziskovanje arhetipov vam omogoča videti vaše izzive skozi drugačno perspektivo, ki vodi v bolj ozaveščen način komuniciranja. Uspešna komunikacija vključuje vašo sposobnost previdnega ocenjevanja situacij in ljudi. Že sama beseda ocenjevanje pa po definiciji vključuje sodbo. Sodba, ki prihaja iz nivoja ega (o tem kaj je dobro ali slabo) nam ne omogoča jasnega vpogleda. Ko se zavemo skozi katera arhetipska očala ocenjujemo situacije in ljudi, dobimo moč in jasnost, da izberemo kako bomo komunicirali in delovali.

O DELAVNICI

Skozi vodeno ogrevanje in meditativno plesni ritual vas vodim, da si zavestno izberete in se povežete z 12 “človeškimi” arhetipi, ki vam bodo v tem vikendu pomagali ozavestiti ključne vzorce moči glede zastavljene namere ali vprašanja, ki je za vas v tem trenutku življenja najpomembnejše.

Arhetipe bomo nato postavili v vašo astrološko karto in jih potem posamično po hišah tudi utelesili. Iz pretočne čuječnosti, ki se ustvari znotraj skupine, se nato prepustimo arhetipskim energijam, da preko treninga različnih gibalnih orodij, našim notranjim globinam omogočijo nebesedno komunikacijo, ki se izrazi skozi ples in sprostitev vaših čustev v varnem okolju igrive skupinske dinamike. Delavnice vodijo v kolektivno ritualiziran plesni dogodek, kjer vsak posameznik lahko dinamiko arhetipov izrazi na svojevrsten gibalno gledališki način; individualno, v paru in v skupini.

Dobrodošli vsi, ki se radi ustvarjalno izražate skozi telo, glasbo, ples, igro in skupinsko dinamiko!

Plesno predznanje ali predhodno poznavanje arhetipov ni potrebno.

UTELESI.SE NA TEM BODY-MIND RAZISKOVALNEM PROGRAMU!

Ustvarjamo v čudovitem studiu na Waldorfski šoli kadar smo v Ljubljani, v Zenji - vrelcu življenja, kadar smo v objemu Krasa in v Veduna Retreats na Štajerskem, da se odmaknemo od mestnega vrveža in v globinah svoje tišine zaslutimo porajajoče arhetipske energije.

URNIK

INDIVIDUALNE INTERPRETACIJE*

* po vnaprejšnem dogovoru - skype ali v živo - velja 50% znižanje 40eur/h za udeležence te delavnice

1. dan

16.30 - 17.30 UVODNO SREČANJE

Kratka predstavitev poteka delavnice. Pričakovanja, strahovi, ovire....Spoznavni krog.

17.30 - 20.00 KAIROS RITUAL

Oblikovanje vprašanja, namere na kateri boste delali ta vikend in zavestni izbor 12 arhetipov, ki vam bodo pomagali ozavestiti vzorce moči. Obredni ritual postavitve arhetipov v 12 astroloških hiš vaše natalne karte.

2.dan

9.00 - 10.00 Vodeno ogrevanje in meditacija v gibanju

10.00 - 11.10 Utelesi arhetipe v 1. hiši - ogenj

11.10 - 13.10 Utelesi arhetipe v 2. hiši - zemlja

13.10 -14.40 Utelesi arhetipe v 3. hiši - zrak

14.40 - 16.00 Kosilo

16.00 - 17.00 Utelesi arhetipe v 4. hiši - voda

17.00 - 18.30 Utelesi arhetipe v 11. hiši- zrak in 5. hiši - ogenj

18.30 - 20.30 Utelesi arhetipe v 6. hiši - zemlja

3.dan

9.00 - 10.00 Vodeno ogrevanje in meditacija v gibanju

10.00 - 11.00 Utelesi arhetipe v 7. hiši - zrak

11.00 - 12.00 Utelesi arhetipe v 8. hiši - voda

12.00 -14.00 Utelesi arhetipe v 9. hiši - ogenj

14.00 - 15.30 Kosilo

15.30 - 16.30 Utelesi arhetipe v 10. hiši - zemlja

16.30 - 18.30 Utelesi arhetipe v 12. hiši - voda

18.30-19.30 Zaključni sharing

Raziskovanje in učenje arhetipov skozi gibanje in ples vam bo odprlo čute in spodbudilo naravno kinestetično inteligenco vašega telesa, da se svobodno in brez ovir izrazi v okolju, ki vam omogoča globoko in avtentično samo-izražanje in ustvarjalno prevajanje vaših čustev v ples. Delavnico vodi certificirana arhetipska svetovalka in plesalka Sandra Anais

After 20 years of focus in martial arts my body started to demand something different and the path brought me to the Archetype Embodyment workshop where I was enabled for the first time to listen to myself and start journey inward. Thanks to Sandra's guidance and warmheartedness I had an amazing experience in beautiful Slovenian countryside. Looking forward to continue woking with Archetypes and dance my head off. Thank you Sandra and all lovely participants!

Saša Starovoitov - Aikido master, Ljubljana 2019

KAJ SO ARHETIPI?

Arhetipi so univerzalni vzorci obnašanja in moči, ki jih nosimo v svojem DNA zapisu in so nam dostopni skozi nezavedno. Preko njih razvijamo odnose s svojim notranjim bitjem in razvijamo potenciale svoje duše. V psihologijo in naše zavedanje jih je vpeljal Carl G. Jung. Arhetipi so splošni simboli, ki se ne pojavljajo v neposredni obliki, pač pa do njih dostopamo skozi nezavedno, umetnost, mitologijo, religijo, sanje in domišljijsko dejavnost. Arhetipi v sodobnem svetu živijo v pravljicah, filmih, zgodbah različnih narodov in kultur in imajo podobne - univerzalne elemente. Že Jung je opisal veliko temeljnih arhetipov kot npr. arhetip matere, očeta, starega modrijana itd.

CENIK

Prispevek v Ljubljani :  256€
 • **za 23 ur plesa in raziskovanja arhetipov / potni stroški in hrana niso všteti v ceno
 • Covid -19 discount : 196€
Prispevek v Zenji :  356€
 • **za 23 ur plesa in raziskovanja arhetipov + 2 NOČITVI / potni stroški in hrana niso všteti v ceno
 • V Zenji kuhamo skupaj, zato prinesite svoje najbljubše sestavine, prigrizke in pijačo, ki bodo podpirale vaše telo skozi proces.
 • Covid -19 discount : 286€
Prispevek v Veduna Retreats :  255€
 • **za 23 ur plesa in raziskovanja arhetipov / potni stroški in hrana niso všteti v ceno
 • Za zgodnje prijave - 10 dni pred pričetkom velja 20% popust: 196€


VIDEO TUTORIAL Dance out your victim and embrace inner warrior: 
 • Covid -19 discount: 12€ / prosim za plačilo preko PayPala: paypal.me/archetypesmotion


PAKET 4 VIDEO TUTORIALOV NA TEMO UTELEŠANJA PREŽIVETVENIH ARHETIPOV IN NJIHOVIH VIŠJIH VIBRACIJ - na voljo samo samo v angleškem jeziku

(Žrtev - Bojevnik, Prostitutka - Ljubimec, Otrok - Suveren, Saboter - Mag)

 • Covid -19 discount: 86€ (redna cena 124€)


Če čutiš, da je potovanje v svet arhetipov ta trenutek zate neodložljivo in ti resnično lahko pomaga na tvoji poti samouresničenja ter te ovira le tvoja finančna situacija, mi piši, da skupaj poiščeva ustrezno rešitev.

KJER JE VOLJA, TAM JE POT!

VIDEO TUTORIAL: HOW TO BEAT DOWN YOUR SABOTEUR TO AWAKEN CREATIVITY OF THE HIGHER VIBRATION - YOUR INNER MAGICIAN?

This video is a short free edition and demonstrates the embodiment of higher vibration of saboteur archetype - manifestation of magician as priest and magician as improviser.


FULL VIDEO CONTENT: Exercise Nr.1: Sabotaging your actions Exercise Nr.2: Excuses for sabotage Exercise Nr.3: Shadowy side of your saboteur Exercise Nr.4: Journey to higher vibration - Magician as Intuitive Healer1 - Self massage exercises Exercise Nr.5: Magician as Intuitive Healer2 - Self massage exercises Exercise Nr.6: Magician as Priest - Ritual Exercise Nr.7: Magician as Improviser Exercise Nr.8: Magician as Shapeshifter - Impossible touch Exercise Nr.9: Magician as Visionary and Alchemist - Trace

GET A FULL VERSION (50minutes, with 9 exercises) FOR ONLY 36€

VIDEO TUTORIAL: HOW TO EMBODY YOUR INNER PROSTITUTE AND JOURNEY TO THE HIGHER VIBRATION - YOUR INNER LOVER?

One of survivor's archetype of a prostitute is a journey that teaches us about our fears regarding physical survival, trains our skills of seduction and challenges our capacity to negotiate with our soul.


FULL VIDEO CONTENT: Exercise Nr.1: Embodiment of Prostitute - SeductionExercise Nr.2: Creating a small danceExercise Nr.3: Journey to a Lover archetype: Creating a sacred space by setting up an altar and singing to OxumExercise Nr.4: Loving yourself first - Warming up by gentle self-massageExercise Nr.5: Warm up with extensive breathing & empowering the qi (female-water, masculine-fire)Exercise Nr.6: Trust: Creating one space,one body, clear communication, follow and letting goExercise Nr.7: Trust: Playground for opening the senses: smell, touch, taste, hearExercise Nr.8: Trust: Developing your own small dance by integrating all the sensationsExercise Nr.9: Trust: Permission to enter the holy space of other - Spine awakeningExercise Nr.10: Trust: Establishing playful and sensual duet

GET A FULL VERSION (2h5minutes, with 10 exercises) FOR ONLY 50€

VIDEO TUTORIAL: EMBODIMENT OF INNER CHILD

Exploring the archetype of a child is a journey that teach us about responsibility and innocence.


FULL VIDEO CONTENT: Exercise Nr.1: Embodiment of Innocent and Playful ChildExercise Nr.2: Happy FeetExercise Nr.3: Mirror

GET A FULL VERSION (20minutes, with 3 exercises) FOR ONLY 26€