Utelešanje poslovne znamke

Z gibanjem in vizualizacijo zasluti lastnosti svoje znamke. Z utelešanjem arhetipa pa izpolni svoje zmožnosti.

6. - 8. Marec 2020, Ljubljana

Cilj delavnice

Pomagati ljudjem s strastjo (kreativnim podjetnikom in voditeljem malih organizacij), da se na igriv način predstavijo in sporočijo esenco svoje poslovne znamke

Si želite poglobiti razumevanje izkušnje, ki jo imajo vaše stranke, ko pridejo v stik z vašo poslovno znamko?

Zaradi naraščanja globaliziranega korporativnega oglaševanja, je identiteto blagovne znamke za mala podjetja in samostojne podjetnike, vedno težje opredeliti.

Odgovoriti na vprašanje "Zakaj je mojim strankam sploh pomembno to, kar počnem?" je zelo težka naloga, ki pa vključuje moč avtentičnega izražanje našega resničnega bistva. Trudimo se artikulirati svojo zgodbo o naši blagovni znamki, saj iz nje izvira bistvo tega, kdo smo in zakaj delamo to, kar nas izpolnjuje in veseli, to pa izhaja tudi in predvsem iz potreb naših teles in ne samo iz misli in idej, ki jih imamo v glavi.

Ta delavnica je priložnost za raziskovanje identitete vaše blagovne znamke skozi jezik telesa: občutek, gibanje in dih. V tej 13-urni delavnici se boste naučili temeljnega okvira za utelešeno samoraziskovanje, ki vam bo omogočil občutek sebe, ki je opredeljen od znotraj navzven, in ne nasprotno.

Z vodenimi vizualizacijami, ki bodo motivirale vaše gibanje , bomo raziskovali in uskladili arhetipske energije vašega uma in telesa z vašimi izdelki in storitvami. S tem pa poglobili vaše zavedanje o tem, kako ti trije prepletajoči tokovi določajo, kdo smo in kako sodelujemo s svojimi potrošniki.

Pod vodstvom treh izkušenih strokovnjakov boste lahko preizkusili kako te koncepte definirate zase in kako vam arhetipi lahko pomagajo pri komuniciranju identitete, izraznosti in izkušnje, ki jo ponuja vaša blagovna znamka.

Delavnica je sestavljena iz vodenih vizualizacij gibanja, izostrevanja komunikacijske identitete vaše blagovne znamke in povezovanja z drugimi udeleženci, njihovimi izkušnjami in medsebojnem učenju drug od drugega, saj se le tako med seboj lahko podpiramo v našem notranjem potovanju in skupaj uspevamo.

Kaj bom pridobil/a?

 • Poglobljen uvid v značilnosti in izjemno samozavest ob pripovedovanju zgodbe svoje blagovne znamke (tudi če te zbudijo sredi noči :)
 • Predstavitveno branding strategijo, ki jo lahko uporabiš za ustvarjanje katerekoli promocijske vsebine za tvoje podjetje in ki jo v interaktivnem sodelovanju s strokovnjaki snuješ mesec dni pred začetkom tridnevne delavnice. Glej vzorec. (individualna srečanja potekajo od 18.februarja - 6.marca)
 • Nepozaben vikend v skupini podobno mislečih, umik od vsakodnevne hektike z uživanjem v gibalnih igrah, meditacijskih vizualizacijah, plesu in sproščanju.

Kdo smo?

Sandra Anais

Arhetipska svetovalka in voditeljica delavnic utelešanja arhetipov.

Nana Žargi

Dizajnerka in hipnoterapevtka.

Saša Starovojtov

Strokovnjak za poslovne znamke, podjetnik in aikido mojster.

S specialisti na področju brandinga, oblikovanja in utelešanja arhetipov se z inovativno metodo, ki se strategije poslovne znamke loteva na drugačen način kot agencije - preko gibanja, iger in vizualizacije nauči ponotranjiti osebnost svojega branda in postani bolj konsistenten v komuniciranju svoje poslovne znamke in integraciji različnih dejavnosti v eno samo podobo.

Potek delavnice

* 1.februar - 6.marec potekajo individualna srečanja z vsakim udeležencem, za snovanje predstavitvene branding strategije, ki jo prilagojeno posameznikovim potrebam pripravimo v interaktivnem medsebojnem sodelovanju

1. dan / petek

 • 15:30 › Uvodno-spoznavni krog
 • 16:30 › Čuječe body-mind ogrevanje
Potek delavnice facilitatorji lahko spremenijo glede na potrebe in dinamiko prijavljene skupine
2. dan / sobota
 • 8:00 › Zajtrk, uvodno spoznavni krog
 • 9:00 › Ogrevanje, ki vodi v meditativni ples
 • 10:00 › Archetype branding in utelešanje 1. del
 • 14:00 › Čas za Kosilo
 • 15:30 › Vizulizacija v sproščenem stanju
 • 17:30 › Individualne ure
3. dan / nedelja
 • 8:00 › Zajtrk, uvodno spoznavni krog
 • 9:00 › Ogrevanje, ki vodi v meditativni ples
 • 10:00 › Archetype branding in utelešanje 2. del
 • 14:00 › Čas za Kosilo
 • 15:00 › Praktični nasveti za uporabo strategije poslovne znamke
 • 16:00 › Zaključek

Arhetipski Branding

Prepoznavanje in razumevanje arhetipa vaše blagovne znamke je najmočnejši način za doseganje njenega polnega potenciala.

Arhetipi predstavljajo simbolni jezik pomena, vedenja in komunikacije.

Humanizirajo vašo vizijo, poslanstvo in vrednote in pripovedujejo vašo zgodbo na način, ki kot magnet pritegne idealne kupce in vam omogoča, da svojo znamko ločite od konkurence.

Arhetipi blagovnih znamk govorijo o glavnih motivacijah vaših strank, ki na koncu vodijo k angažmaju in zaupanju, kar je temelj globokega in trajnega odnosa vaše blagovne znamke in vaših potrošnikov.

›VEČ O ARHETIPSKEM BRANDINGU

Prijave zbiramo do 18. 2. 2020 oz. do zapolnitve mest.

Popust za Last Minute prijave: 295 €

Redna cena: 395 €

Kaj je vključeno v ceno:

  • predstavitvena branding strategija tvoje poslovne znamke
  • 13 ur utelešanja in raziskovanja arhetipov
  • poglobljene uvide strokovnjakov in pomoč pri jasni komunikaciji in pripovedovanju zgodbe svoje poslovne znamke
Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image