Arhetipi v gibanju

body-mind raziskovalni programi in dogodki


Poslanstvo:

Ponuditi varen prostor za globoko in avtentično samoizražanje in samoraziskovanje preko gibanja in plesaPonujamo unikatne programe in dogodke, ki vam pomagajo prepoznati vaše poslanstvo preko raziskovanja in razumevanja arhetipov, astrologije in čuječega gibanja


Z znanjem o dinamiki moči arhetipov in simbolov vas vodimo skozi samo-raziskovalno potovanje, ki prevaja vaša čustva v gibanje in ples


Pridruži se nam in začni raziskovati pot vase!

Arhetipsko kolo

8 mesečni intenzivni program

Marec 2020, Ljubljana

Program omogoča pridobivanje globokih uvidov v to kar resnično ste. Vodeno body-mind popotovanje v iskanje 12 osebnih arhetipov v skupini in individualno.

Utelešanje arhetipov

3 dnevna delavnica

Januar 2020, Ljubljana

Preko vaše jasne namere ali vprašanja glede vaše trenutne situacijo v življenju, vas vodim skozi body-mind popotovanje v utelešanje izbranih arhetipov, ki vam nudijo poglobljene in dragocene uvide. Delo poteka znotraj skupine.

Retreat za pare

Vikend Retreat

December 2019, Ljubljana

Povečajte igrivost, spontanost in vznemirjenost v vašem partnerstvu preko subtilne neverbalne komunikacije in igrivega fizičnega kontakta.

> Podrobneje razišči naše Delavnice in Retreate

Ob obiskovanju naših programov boš

Prepoznal(a) negativne vzorce v svojem življenju in pridobil (a) uvide kako jih popraviti

Razvil (a) več samozaupanja in samozavesti

Začutil (a) svojo moč preko ekspresivnega izražanja skozi gibanje in ples

Bolje razumel(a) sebe in svoje odnose

Prepoznal(a) bistvo in poslanstvo svojega življenja

> odkrij kaj nas dela unikatne in zakaj se pridružiti...

Odzivi udeležencev

Archetype sessions made me feel more confident and it feels great to discover something new about myself. Thank you for your stupendous energy, which I admire immensely.

Akanksha Dev

Attakkalari študentka in umetnica - India

Sandra's unique practice and gentle guidance allowed me to dive deeper into the essence. The medium and the way of combining them helped me opening a new dimension in dance.

Alexey Dmitrenko

Profesionalni plesalec - Russia

I recommend an archetypal astrological analysis to anyone who finds himself in a situation that is unpleasant and does not know how to cope with it. Thanks for making me happy!

Rhea Naomi Aranha

Profesionalna plesalka in inženirka, Bali

ZAKAJ ARHETIPI V GIBANJU?

Izhajam iz sebe in svoje lastne izkušnje in želim to predati tudi vam.

Sama sem šla skozi metodo Caroline Myss in ugotovila, da je bilo potrebno vložiti precej intelektualnega napora v proces prepoznavanja svojih osebnih arhetipov, saj je treba najprej osvojiti jezik arhetipov, njihovo posebno besedišče, prikrite nianse razlik med njimi, senčne in pozitivne aspekte in tega materiala je v resnici res zelo veliko. Neskončno morje vzorcev. Zato je treba narediti neko strukturo, nek sistem. Da lažje znotraj tega potem krmariš.

Spoznavanje arhetipov preko gibanja vas do rezultatov pripelje hitreje, bolj intuitivno, bolj celostno. Tudi proces je mehkejši.

Arhetipe lahko razumemo in si jih razlagamo s svojim umom (levo polovico možganov). Uporabimo svojo logiko in linearno razmišljanje. Raziskovanje arhetipov skozi gibanje pa aktivira tudi desno hemisfero možganov, ki ojača senzorične občutke in kinestetično dinamiko - po domače povedano - izostri se čutenje arhetipov na imaginorni ravni, ravni domišljijsko intuicijskega dojemanja in vas spravi v ritem in pretočnost. Svet začnete dojemati na bolj fluiden način. Desni možgani so ritmični. Ples je ritem. Srčni utrip je ritem. Glasba ima ritem.Tako ima tudi vsak arhetip svoj določen ritem, interval, sekvenco in vibracijo, ki ste jo skozi naše programe povabljeni izraziti.

Delo skozi gibanje telesa vas lahko pripelje do bolj celostne izkušnje in globljega razumevanja.

Prepoznavanje arhetipov v sebi zahteva budnost in pozornost. Za njihovo zavedanje in utelešenje je potreben trening. Ko utelešamo arhetipe, nekako razrešujemo zapletene in težavne značilnosti naše narave. Ko plešemo svoje arhetipe, prepoznamo svoje slabosti, navade in avtomatizirane gibe. Na ta način jih bolje razumemo in lažje krmarimo skozi njihovo dinamiko, ko se soočamo s težavami predvsem v odnosih ali ko se soočamo z lastnimi notranjimi konflikti. Caroline Myss vas v iskanje vaših osebnih arhetipov popelje na nivoju intelekta, pogovora, analize sanj....mi pa vam ponujamo še izkušnjo preko gibanja.

Moja zgodba

Najbolj efektivno učenje in resnično zadovoljstvo izhajata iz vzpostavljanje globokih vezi z ljudmi iz različnih kultur, ker tako prideš v stik z raznolikimi načini življenja in lažje razviješ sprejemanje sebe in drugih takih kot so.

Moje ime je Sandra Anais. Sem certificirana arhetipska svetovalka (Archetypal Consultant, certified by CMED - Caroline Myss Education***), aktivna plesalka, voditeljica delavnic utelešanja arhetipov in organizatorka umetniških dogodkov. Trenutno raziskujem gibalne prakse različnih kultur, utelešanje idej in čustev in delovanje urbanih skupnosti / plemen.

***Caroline Myss je petkratna avtorica uspešnic New York Timesa in mednarodno priznana govornica na področju razvoja človeške zavesti, energetske medicine in znanosti o medicinski intuiciji. Leta 2003 ustanovila svoj izobraževalni inštitut CMED (Caroline Myss Education), ki ponuja holistične programe, namenjene osebnemu razvoju. Med njimi je tudi študij o arhetipih, ki ga je Caroline razvila, ko je več kot 25 let strastno sledila svojemu zanimanju za jezik simbolov in mitov ter izvedla raziskave, ki so ji omogočile, da je orisala posameznikove "Svete dogovore - Sacred Contracts” - 12 arhetipskih vzorcev, ki v mitskem jeziku odražajo sporazume, ki jih je naša duša sklenila že pred našim rojstvom. Na podlagi tega dela je Caroline izdala knjigo SACRED CONTRACTS, ki je postala njena tretja uspešnica New York Timesa. Caroline je izpopolnila svoje veščine medicinske intuitivnosti s pomočjo C. Normana Shealyja, doktorja znanosti in nevrokirurga, usposobljenega na Harvardu.Caroline je tudi pionirka na področju Energetske anatomije, znanosti, ki povezuje posebne čustvene, psihološke, fizične in duhovne vzorce stresa z boleznimi.

> Preberi več o Sandri