Arhetipi v gibanju

body-mind raziskovalni programi in dogodki


POSLANSTVO

Ponuditi varen prostor za globoko in avtentično samoizražanje in samoraziskovanje preko gibanja in plesaPonujamo unikatne programe in dogodke, ki vam pomagajo prepoznati vaše poslanstvo preko raziskovanja in razumevanja arhetipov, astrologije in čuječega gibanja


Z znanjem o dinamiki moči arhetipov in simbolov vas vodimo skozi samo-raziskovalno potovanje, ki prevaja vaša čustva v gibanje in ples


Pridruži se nam in začni raziskovati pot vase!

Arhetipsko kolo

8 mesečni intenzivni program

Marec 2020, Ljubljana

Program omogoča pridobivanje globokih uvidov v to kar resnično ste. Vodeno body-mind popotovanje v iskanje 12 osebnih arhetipov v skupini in individualno.

Izpleši arhetipe

3 dnevna delavnica

14-16 Avgust 2020, Ljubljana

Preko vaše jasne namere ali vprašanja glede vaše trenutne situacijo v življenju, vas vodim skozi body-mind popotovanje v utelešanje izbranih arhetipov, ki vam nudijo poglobljene in dragocene uvide. Delo poteka znotraj skupine.

Zemljevid duše

Individualni program

Po naročilu

Edinstven, ker je prilagojen vašim potrebam in ker nudi poglobljen vpogled vase.Po končanem programu boste poznali svojih 12 osebnih arhetipov in razumeli svoje Svete pogodbe (Sacred Contracts), saj delam po metodi mednarodno uveljavljene avtorice in intuitivne zdravilke Caroline Myss.

Deeper Relations

Igrive Gibalne Seanse za pare

3-5 Julij, 2020, Veduna retreats Slovenia

Tem senzualnim in igrivim seansam se lahko pridružite ne glede na vaše plesno predznanje. Združujejo znanje o arhetipih, kontaktnem plesu, dihalnih vajah in čuječem gibanju.

Sprehodila vas bova skozi štiri arhetipske dinamike, ki spremljajo partnerske odnose in vas vodila skozi njihove razvojne faze, tako da bosta imelač as, da se resnično občutita in poslušata ter prebudita globoko, igrivo intimnost in spontanost.

Utelešanje poslovne znamke

Delavnica za kreativne podjetnike

Ali veste kateri arhetip uteleša vaša poslovna znamka? Si želite poglobiti razumevanje izkušnje, ki jo imajo vaše stranke, ko pridejo v stik z vašo poslovno znamko?

Z gibanjem in vizualizacijo zasluti lastnosti svoje znamke. Z utelešanjem arhetipa pa izpolni svoje zmožnosti.

Na igriv način predstavi in sporoči esenco svoje poslovne znamke

Arhetipi v gibanju

Učiteljski tečaj - Module 1 - Utelešanje preživetvenih arhetipov

October 26-30, 2020, Veduna retreats Slovenia

Ali iščeš osvežitev v svoji gibalni ali psihološko terapetski delovni praksi in bi želel(a) vanjo integrirati znanje o arhetipih & umetniško izkušnjo preko gibanja in kreativnega pisanja ?

Če deluješ na področju psihoterapije, psihologije, plesa, joge, wellnesa, life coachinga in opolnomočenja ali na področju gibalne in umetniške terapije, tanga, aikida ali kakšne druge celostne gibalne prakse, potem je to izobraževanje pravo zate.

> Podrobneje razišči naše Delavnice in Retreate

Oglej si kako sem v plesni predstavi Posvečeni pogovori utelesila svojo Sveto Pogodbo - preplesala sem svojih 12 osebnih arhetipov: Umetnica, Sodnica, Saboterka, Atletinja (podarhetip plesalke), Žrtev, Boginja Afrodita, Študentka, Mentorica (Svetovalka), Otrok, Prostitutka, Zasanjana raziskovalka in Outsajderka.

Ob obiskovanju naših programov boš

Prepoznal(a) negativne vzorce v svojem življenju in pridobil (a) uvide kako jih popraviti

Razvil (a) več samozaupanja in samozavesti

Začutil (a) svojo moč preko ekspresivnega izražanja skozi gibanje in ples

Bolje razumel(a) sebe in svoje odnose

Prepoznal(a) bistvo in poslanstvo svojega življenja

> odkrij kaj nas dela unikatne in zakaj se pridružiti...

PREJMI BREZPLAČNI VIDEO TUTORIAL , ki te vodi preko izplesavanja arhetipa žrtve v utlešanje notranjega bojevnika Pošlji mail s pripisom "DANCE OUT YOUR VICTIM AND EMBRACE INNER WARRIOR" na: sandra.anais.vidim@gmail.com

By requesting a video and sending us your email, you have read and agreed to our Terms of Use and Privacy Policy. To get a free tutorial you need to exchange and give your explicit consent to receive our newsletters & marketing campaigns. Please copy-paste this statement in your email and don't forget to check your SPAM folder if you do not receive our email with video within 24h.


ODZIVI UDELEŽENCEV

Archetype sessions made me feel more confident and it feels great to discover something new about myself. Thank you for your stupendous energy, which I admire immensely.

Akanksha Dev

Attakkalari študentka in umetnica - India

Sandra's unique practice and gentle guidance allowed me to dive deeper into the essence. The medium and the way of combining them helped me opening a new dimension in dance.

Alexey Dmitrenko

Profesionalni plesalec - Russia

I recommend an archetypal astrological analysis to anyone who finds himself in a situation that is unpleasant and does not know how to cope with it. Thanks for making me happy!

Rhea Naomi Aranha

Profesionalna plesalka in inženirka, Bali

Poglej si video in naj te inspirira za spust v raziskovanje osebnega Arhetipskega kolesa - program, ki ti pomaga izraziti globoka čustva in jih prevesti v gibanje. To je prvi umetniški video o arhetipih, ki sem so-kreirala s plesalci in videasti v okviru umetniške rezidence na Tenerifih. V tem videu se pplesalci osredotočajo na utelešanje 7 arhetipov in odnosov med njimi. Klovn, Mediator, Umetnik, Kockar, Saboter, Žrtev in Otrok.

ZAKAJ ARHETIPI V GIBANJU?

Izhajam iz sebe in svoje lastne izkušnje in želim to predati tudi vam.

Sama sem šla skozi metodo Caroline Myss in ugotovila, da je bilo potrebno vložiti precej intelektualnega napora v proces prepoznavanja svojih osebnih arhetipov, saj je treba najprej osvojiti jezik arhetipov, njihovo posebno besedišče, prikrite nianse razlik med njimi, senčne in pozitivne aspekte in tega materiala je v resnici res zelo veliko. Neskončno morje vzorcev. Zato je treba narediti neko strukturo, nek sistem. Da lažje znotraj tega potem krmariš.

Spoznavanje arhetipov preko gibanja vas do rezultatov pripelje hitreje, bolj intuitivno, bolj celostno. Tudi proces je mehkejši.

Arhetipe lahko razumemo in si jih razlagamo s svojim umom (levo polovico možganov). Uporabimo svojo logiko in linearno razmišljanje. Raziskovanje arhetipov skozi gibanje pa aktivira tudi desno hemisfero možganov, ki ojača senzorične občutke in kinestetično dinamiko - po domače povedano - izostri se čutenje arhetipov na imaginorni ravni, ravni domišljijsko intuicijskega dojemanja in vas spravi v ritem in pretočnost. Svet začnete dojemati na bolj fluiden način. Desni možgani so ritmični. Ples je ritem. Srčni utrip je ritem. Glasba ima ritem.Tako ima tudi vsak arhetip svoj določen ritem, interval, sekvenco in vibracijo, ki ste jo skozi naše programe povabljeni izraziti.

Delo skozi gibanje telesa vas lahko pripelje do bolj celostne izkušnje in globljega razumevanja.

Prepoznavanje arhetipov v sebi zahteva budnost in pozornost. Za njihovo zavedanje in utelešenje je potreben trening. Ko utelešamo arhetipe, nekako razrešujemo zapletene in težavne značilnosti naše narave. Ko plešemo svoje arhetipe, prepoznamo svoje slabosti, navade in avtomatizirane gibe. Na ta način jih bolje razumemo in lažje krmarimo skozi njihovo dinamiko, ko se soočamo s težavami predvsem v odnosih ali ko se soočamo z lastnimi notranjimi konflikti. Caroline Myss vas v iskanje vaših osebnih arhetipov popelje na nivoju intelekta, pogovora, analize sanj....mi pa vam ponujamo še izkušnjo preko gibanja.

"Kako postati resničen? Zadnje čase se je udomačila misel, tudi zaradi knjig svetovno uveljavljenih avtorjev, kakršen je Jo Dispenza (ki smo ga v naši reviji večkrat predstavili), da smo v resnici popolnoma nekaj drugega, kot mislimo, da smo. Kdo je ta naš drugi pol, pa nam lahko pokaže tudi Sandra z metodo Myssove, ki jo je dopolnila še s plesom. »Teorija, ki 'sede' v našem umu, se mora nujno občutiti tudi v telesu, s tem pa dovolimo nevidnemu in neubesedljivemu, da spregovori.«

avtorica članka: Urška Krišelj Grubar, foto: Mateja Jordovič Potočnik

Več v reviji Zarja Jana št. 9, 3. 3. 2020

"Ponavadi si želimo biti nekdo ali nekaj (ali pa to od nas zahteva okolje), vendar ni usklajeno z našim telesom, saj to nismo, kar se izrazi skozi »inteligenco telesa v gibanju«. Prepoznavanje vlog (arhetipov), v katere smo ujeti in jih preigravamo, je odlična pomoč in dragoceno znanje ne le pri iskanju izhoda iz čustvenih stisk, strupenih odnosov, odvisnosti, ponavljajočega se vedenja, ki nam škoduje, ampak nam lahko pomaga na vseh področjih življenja, tudi če, denimo, poslovno stopamo na novo pot."

avtorica članka: Urška Krišelj Grubar, foto: Mateja Jordovič Potočnik

Več v reviji Zarja Jana št. 9, 3. 3. 2020

Moja zgodba

Najbolj efektivno učenje in resnično zadovoljstvo izhajata iz vzpostavljanje globokih vezi z ljudmi iz različnih kultur, ker tako prideš v stik z raznolikimi načini življenja in lažje razviješ sprejemanje sebe in drugih takih kot so.

Moje ime je Sandra Anais. Sem certificirana arhetipska svetovalka (Archetypal Consultant, certified by CMED - Caroline Myss Education***), aktivna plesalka, voditeljica delavnic utelešanja arhetipov in organizatorka umetniških dogodkov. Trenutno raziskujem gibalne prakse različnih kultur, utelešanje idej in čustev in delovanje urbanih skupnosti / plemen.

> Preberi več o Sandri

***Caroline Myss je petkratna avtorica uspešnic New York Timesa in mednarodno priznana govornica na področju razvoja človeške zavesti, energetske medicine in znanosti o medicinski intuiciji. Leta 2003 ustanovila svoj izobraževalni inštitut CMED (Caroline Myss Education), ki ponuja holistične programe, namenjene osebnemu razvoju. Med njimi je tudi študij o arhetipih, ki ga je Caroline razvila, ko je več kot 25 let strastno sledila svojemu zanimanju za jezik simbolov in mitov ter izvedla raziskave, ki so ji omogočile, da je orisala posameznikove "Svete dogovore - Sacred Contracts” - 12 arhetipskih vzorcev, ki v mitskem jeziku odražajo sporazume, ki jih je naša duša sklenila že pred našim rojstvom. Na podlagi tega dela je Caroline izdala knjigo SACRED CONTRACTS, ki je postala njena tretja uspešnica New York Timesa. Caroline je izpopolnila svoje veščine medicinske intuitivnosti s pomočjo C. Normana Shealyja, doktorja znanosti in nevrokirurga, usposobljenega na Harvardu.Caroline je tudi pionirka na področju Energetske anatomije, znanosti, ki povezuje posebne čustvene, psihološke, fizične in duhovne vzorce stresa z boleznimi.